Uploaded image for project: 'Jira Cloud'
  1. Jira Cloud
  2. JRACLOUD-80424

Images fail to load in the new issue view when creating linked issues

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Resolution: Unresolved
    • Low
    • Issue - View
    • None

    Description

      Issue Summary

      When creating a linked issue from a JSD request, images in the description field fail to load in the newly created issue. Switching to the old issue view will show the image in the description field correctly.

      Original JSD ticket:

      Linked issued created (in the new issue view):

      Linked issued created (in the old issue view):

      Steps to Reproduce

      1. Use option 'Create linked issue ́ to copy ticket into a different project
      2. Select checkbox 'Copy attachments' to make sure that images are included in the new ticket
      3. Click on 'Create'
      4. Open the newly created linked issue in the new issue view

      Expected Results

      Image is correctly loaded and displayed in the newly created issue description

      Actual Results

      The image in the new issue is not shown. There is a message saying 'Failed to load'

      Workaround

      None.

      Attachments

        1. newly_created_linked_issue_new_issue_view.png
          98 kB
          Simon K
        2. newly_created_linked_issue_old_issue_view.png
          121 kB
          Simon K
        3. Original_jsd_ticket_with_image.png
          113 kB
          Simon K
        4. Screen Recording 2023-01-10 at 16.49.23.mov
          35.65 MB
          Deepak Rai

        Issue Links

          Activity

            People

              Unassigned Unassigned
              skleist@atlassian.com Simon K
              Votes:
              39 Vote for this issue
              Watchers:
              49 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated: