Uploaded image for project: 'Jira Server and Data Center'
  1. Jira Server and Data Center
  2. JRASERVER-73880

Attachments intermittently failing with 'missing token' error

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Gathering Impact (View Workflow)
    • Low
    • Resolution: Unresolved
    • 8.20.8
    • None
    • Issue - Attachments
    • None

    Description

      Issue Summary

      Users is not able to upload attachments during create issue or add to existing issue.

      This is reproducible on Data Center: (yes)

      Steps to Reproduce

      1. Log in to Jira on tab A
      2. Open a second tab B.
      3. In tab B, log out of Jira, and then log back in.
      4. Back in tab A, click the ‘Create’ button.
      5. Assuming the ‘Create Issue’ form has an ‘Attachment’ field, try to attach a file or image. It will fail.

      Expected Results

      The attachment would be uploaded successfully.

      Actual Results

      The attachment upload will failed with the following error

      The problem is that there is a <meta id="atlassian-token" name="atlassian-token" content="…."> HTML element in the page. Normally it’s value is identical to the ‘atlassian.xsrf.token’ cookie value, but when Jira logs out and back in on another tab, its value becomes stale.

      The insidious thing is that ‘Create Issue’ from a stale tab does work. It’s only the attachment upload that uses the < meta> attribute and fails.

      Workaround

      Currently there is no known workaround for this behavior. A workaround will be added here when available.

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            People

              Unassigned Unassigned
              ee2b9e70284c Evern Fong
              Votes:
              5 Vote for this issue
              Watchers:
              5 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated: