Uploaded image for project: 'Clover'
  1. Clover
  2. CLOV-1391

Test Run Explorer view does not show any test results

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Medium
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.2.0
    • Fix Version/s: 3.2.1
    • Component/s: CEP Plugin
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Eclipse - Indigo Service Release 2
      Clover - 3.2.0
      OS - Windows 7

    • Last commented by user?:
      true
    • Complexity:
      Unknown
    • Value:
      Unknown

      Description

      I enabled clover on a Java based project to produce code coverage against my unit tests (JUnit) in Eclipse (I was building the project in Eclipse only). I was able to see the "code coverage" and "test contributions" view in Eclipse but "Test Run Explorer" view in Eclipse does not have any test results because of which i could not see the coverage contribution.

      Please find attached files for your perusal.

      Thanks!

        Attachments

        1. Coverage Explorer.png
          Coverage Explorer.png
          67 kB
        2. javacore_db files.zip
          59 kB
        3. Test Contributions Image.png
          Test Contributions Image.png
          50 kB
        4. Test Run Explorer Image.png
          Test Run Explorer Image.png
          48 kB

          Activity

            People

            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Last commented:
                5 years, 20 weeks, 6 days ago