Uploaded image for project: 'Confluence Cloud'
  1. Confluence Cloud
  2. CONFCLOUD-73257

Links pasted on the page are lost after publishing

    XMLWordPrintable

Details

    Description

      Issue Summary

      The issue seems to happen consistently when links are copied from inside an HTML table. When you highlight multiple cells then copy and paste it into the editor, the links show blue but are gone after publishing it.

      Steps to Reproduce

      1. Create a new empty page
      2. Highlight and copy a link that is inside an HTML table. (I made a fiddle to save us time looking for sample material: https://jsfiddle.net/gtu06d59/).
      3. Paste it on the editor
      4. Hit Publish

      Expected Results

      Links should be preserved

      Actual Results

      Links are lost and even while in edit mode, the links are not customizable.

      Workaround

      • Manually copy the links and use the link macro instead. (Not optimal when trying to copy bulk links)
      • Bulk copy the links to an external editor (Google docs is confirmed working for this workaround) then copy it again to the editor
      • Remove formatting on the links (e.g. underlines, bold, strikethroughs) before copying it then paste it to the editor

      Attachments

        Activity

          People

            Unassigned Unassigned
            c5522313772a Julian
            Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated: