Uploaded image for project: 'Confluence'
  1. Confluence
  2. CONF-14183

Pasting into Table Cells in the RTE causes problems

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Obsolete
    • Affects Version/s: 2.10
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
    • Environment:

      Safari 3, Mac OS X 10.5.6

    • Last commented by user?:
      true

      Attachments

        Activity

        Hide
        don.willis@atlassian.com Don Willis [Atlassian] added a comment -

        Describing the video:
        Pasting content of one table cell into another table cell creates extra cells at the end of the row.
        Roundtripping through wiki markup actually fixes the problem.
        May only happen on Safari.

        Show
        don.willis@atlassian.com Don Willis [Atlassian] added a comment - Describing the video: Pasting content of one table cell into another table cell creates extra cells at the end of the row. Roundtripping through wiki markup actually fixes the problem. May only happen on Safari.
        Hide
        don.willis@atlassian.com Don Willis [Atlassian] added a comment - - edited

        I couldn't reproduce this in Confluence or TinyMCE, so it's lucky you posted a video or I'd say you're making it up. I did find the table editing in Safari pretty flakey in Confluence 2.10, Confluence 3.0_m2 and TinyMCE 3.2.1.1 though.

        Show
        don.willis@atlassian.com Don Willis [Atlassian] added a comment - - edited I couldn't reproduce this in Confluence or TinyMCE, so it's lucky you posted a video or I'd say you're making it up. I did find the table editing in Safari pretty flakey in Confluence 2.10, Confluence 3.0_m2 and TinyMCE 3.2.1.1 though.
        Hide
        jnolen Jonathan Nolen [Atlassian] added a comment -

        Well, not sure what to do to help repro it, but I can say that it happens to me nearly every time.

        Show
        jnolen Jonathan Nolen [Atlassian] added a comment - Well, not sure what to do to help repro it, but I can say that it happens to me nearly every time.
        Hide
        don.willis@atlassian.com Don Willis [Atlassian] added a comment -

        Oh good. Requires an environment more specific than MacOSX + Safari 3. That will be fun
        Could you try testing the behaviour on the TinyMCE demo, to check if it's a Confluence thing or a tinyMCE thing?

        Show
        don.willis@atlassian.com Don Willis [Atlassian] added a comment - Oh good. Requires an environment more specific than MacOSX + Safari 3. That will be fun Could you try testing the behaviour on the TinyMCE demo , to check if it's a Confluence thing or a tinyMCE thing?
        Hide
        jnolen Jonathan Nolen [Atlassian] added a comment -

        Yep – I can reproduce it in the TinyMCE demo. Not our fault, I guess.

        Show
        jnolen Jonathan Nolen [Atlassian] added a comment - Yep – I can reproduce it in the TinyMCE demo. Not our fault, I guess.
        Hide
        pfragemann Per Fragemann [Atlassian] added a comment -

        Don, should we close this as won't fix then?

        Show
        pfragemann Per Fragemann [Atlassian] added a comment - Don, should we close this as won't fix then?
        Hide
        don.willis@atlassian.com Don Willis [Atlassian] added a comment -

        We might fix it one day by upgrading to a later version of TinyMCE. It has the tinymce label so we can tell it exists in tinymce. I think it's worth tracking how many things we may fix by upgrading.

        Show
        don.willis@atlassian.com Don Willis [Atlassian] added a comment - We might fix it one day by upgrading to a later version of TinyMCE. It has the tinymce label so we can tell it exists in tinymce. I think it's worth tracking how many things we may fix by upgrading.
        Hide
        pfragemann Per Fragemann [Atlassian] added a comment -

        Since the TinyMCE upgrade happened in 2.10, I backdate the issue. It should not show up in the 3.0 filter.

        Show
        pfragemann Per Fragemann [Atlassian] added a comment - Since the TinyMCE upgrade happened in 2.10, I backdate the issue. It should not show up in the 3.0 filter.
        Hide
        jnolen Jonathan Nolen [Atlassian] added a comment -

        FYI, I just tried this on the TinyMCE Demo again, and I can no longer reproduce the problem. So looks like their latest versions may have fixed it.

        Show
        jnolen Jonathan Nolen [Atlassian] added a comment - FYI, I just tried this on the TinyMCE Demo again, and I can no longer reproduce the problem. So looks like their latest versions may have fixed it.

          People

          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:
              Last commented:
              7 years, 9 weeks, 3 days ago